Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ķiploku asā konkurence 14

Gadā katrs vidēji apēdam ap puskilogramu ķiploku. Vislielākais pieprasījums pēc šī ārstnieciskā garšauga rodas gripas laikā, atzīst Latvijas ķiplokaudzētāji. Vairāk ēdam ārvalstīs ražotus ķiplokus, jo, ja rudenī dzimtenē audzēto sīpolu...

Pievieno komentāru

Diena.lv