Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Iecavnieki mācās gatavot suši

Iecavas krogā «Sombrero» ceturtdienas, 13. septembra, vakarā notika tematiskais Austrumu virtuves vakars, «Bauskas Dzīvi» informēja saimniece Alla Bistrova.SIA «Damps» pārtikas tehnoloģe Larisa Petrova, pieredzējusi Austrumu virtuves pazinēja, ierādīja iecavniekiem suši gatavošanas mākslu. Tā kā vairākums vakara dalībnieku bija iesācēji, pirmajā reizē visi gatavoja vienkāršāko – maki suši. Kopīgi vārīta arī aromātiska Taizemes zupa un pagatavoti dārzeņu salāti itāliešu stilā.«Seminārs izvērtās īstā ballītē,» atklāj Alla, «bija sanākušas 20 dāmas un viens kungs, kuram suši izdevās lieliski. Visi kopā pagatavoto nogaršojām.» Kādam gribētājam nācies pat atteikt, taču Alla mierina – tematiskos kulinārijas vakarus «Sombrero» iecerēts rīkot regulāri, īpaši tumšajos rudens un ziemas vakaros. «Vēlos, lai cilvēki sanāk kopā un priecājas, nevis sēž katrs savā mājā,» pauž kroga saimniece. Nākamajā nodarbībā, iespējams, varētu gatavot Vidusjūras virtuves ēdienu.Larisas Petrovas pārstāvētajam uzņēmumam pieder vairāki garšvielu veikali, viņa ir iecienīta Austrumu virtuves semināru rīkotāja. Alla Bistrova SIA «Krogs «Sombrero»» Iecavā vada kopš pagājušā gada aprīļa. Uzņēmums Iecavā regulāri atbalsta dažādus nevalstisko organizāciju sarīkojumus un akcijas. «Cenšos, lai cilvēkiem patiktu,» teic Alla Bistrova.Sarīkojuma dalībnieki atzīst, ka seminārā valdījusi ļoti omulīga gaisotne. Dažam bijis atklājums, ka suši nebūt nav grūti pagatavot, tikai jāievēro daži nosacījumi.

Pievieno komentāru

Kultūra un izklaide