Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Restorāns «Mūza» gatavs ziemas sezonai

Daudzu baušķenieku, viesnīcas apmeklētāju un ārzemju tūristu iecienītais restorāns «Mūza» viesnīcā «Rixwell Bauska Hotel», tuvojoties ziemas sezonai, ievieš vairākas patīkamas pārmaiņas restorāna darbībā, klientiem tiks piedāvāti vairāki interesanti jaunumi.

Jau kopš 20. septembra restorāns «Mūza» darbdienās klientiem atvērts no pulksten. 9 rītā, iepriekš no plkst. 11. Rīta agrumā apmeklētājiem ir iespēja baudīt uz vietas ceptus svaigus franču konditorejas izstrādājumus dažādām gaumēm lauku ļaudīm, pilsētniekiem un lietišķiem cilvēkiem, kuri nesteidzīgi bauda rītu vai restorānā viesojas darba vizītē.

No oktobra svētdienās apmeklētājiem tiks piedāvātas vēlās brokastis. Precīzs laiks un datums vēl tiks izziņots.

Restorāns «Mūza» sācis sadarbību ar vienu no vadošajiem Latvijas šefpavāriem, dabas produktu gardēdi un zinātāju, Eiropas gastronomijas reģiona vēstnesi Dzintaru Kristovski. Restorānā «Mūza», sākot no oktobra līdz pat janvārim, reizi mēnesī būs iespēja baudīt gardēžu vakariņas, kuras gatavos Dz. Kristovskis.

Galdā tiks likti tādi ēdieni kā ābolu priežu sorbets, baraviku makarūni un meža sēņu kapučīno.
Gardēžu vakariņas datumi un tematika:
– 20. oktobrī «Meža sēnes»;
– 24. novembrī «Zāļu tējas»;
– 15. decembrī «Alus ēdieni»;
– 19. janvārī «Medus».

Gardēžu vakariņas ir lielisks veids, kā iepriecināt tuvos un mīļos cilvēkus svētkos, uzdāvinot gardēžu vakariņu maltīti.
Restorāns «Mūza» strādā arī pie jaunas ēdienkartes, kura būs ļoti atšķirīga no līdzšinējās, izteiktu akcentu liekot uz latvisku ēdienu gatavošanu, izmantojot Latvijā audzētus produktus.

Reklāmraksti