Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Bauskas trīs īpašie ēdieni gaida baudītājus 3

Tūrisma sezonas atklāšanas svētkos 4. maijā baušķenieku un viesu vērtējumam tiks nodoti trīs īpašie Bauskas ēdieni, portālu informēja Bauskas tūrisma un informācijas centra (TIC) vadītāja Inese Turkupole-Zilpure.

Bauskas ēdienu tapšanas process bija ļoti īpašs un radošs. Vairāk kā četru nedēļu laikā apmeklēti visu partneru uzņēmumi, kopīgi gatavoti ēdieni, domāts un diskutēts par to reklāmu.

«Tagad ar lepnumu varam teikt, ka, satiekoties trīs lieliskiem pavāriem, izmantojot īpašās sastāvdaļas - Bauskas alu un «Saldo bruneti», tapuši trīs īpaši Bauskas ēdieni. Tas ir pamatēdiens «Bauskas dālderis», deserts «Saldās pilsdrupas» un piedevām vēl kokteilis «Bauskas rātes dzira». Visus ēdienus no 4.maija nesteidzoties aicinām nobaudīt trīs īpašās vietās – atpūtas kompleksā «Miķelis», viesu nama «Bērzkalni» kafejnīcā un Mežotnes pils restorānā,» aicina I. Turkupole-Zilpure.

Ēdienu receptūras tapušas strīdos un oriģinālāko risinājumu meklējumos. Pamatēdiena «Bauskas dālderis» receptes autore ir atpūtas kompleksa «Miķelis» šefpavāre Anžela Anufrijeva. Deserta pagatavošanā izmantota «Saldā brunete» un Bauskas alus mērce, kura kopā ar ogu mērci tam piešķir īpašas garšas nianses. Saldā ēdiena receptes autori ir viesu nama «Bērzkalni» un Mežotnes pils šefpavāri Gunta Smaļķe un Gints Mauriņš. Kokteiļa «Bauskas rātes dzira» pagatavošanā izmantota uzņēmuma «Bauskas alus» produkcija. Receptes autors ir SIA «Bauskas alus» valdes loceklis Vladimirs Barskovs.

Katram ēdienam radīts arī savs stāsts. Ar to varēs iepazīties maltītes baudīšanas vietās, Bauskas TIC to popularizēs īpašos bukletos.

Pievieno komentāru

Komentāri 3

Vietējās ziņas