Zupa aukstai ziemas dienai

Šo zupu gatavo dziļā pannā vai katlā ar biezāku dibenu.

Šo zupu gatavo dziļā pannā vai katlā ar biezāku dibenu. Nepieciešamie produkti četru porciju pagatavošanai: divi gabali vistas filejas bez ādas, paciņa saldēto dārzeņu maisījuma, kurā ir puravi, puķkāposti, burkāni, sviesta pupiņas, Briseles kāposti, kā arī divas ēdamkarotes eļļas. Vistas fileju sagriež kubiciņos, sakarsētā eļļā apcep viegli brūnu. Kad gaļa apbrūnināta, tai virsū pannā ber visus dārzeņus, ko ātri apcep. Tad uzlej ūdeni, cik trauka tilpums to ļauj, un visu kopā vāra apmēram 20 minūšu. Pievieno sāli vai «Vegetu», vai kādu no sausā buljona kubiciņiem. Klāt var pasniegt grauzdētu vai uz pannas apceptu baltmaizi vai ķiplokmaizi.

Citu datumu laikraksti

  • Satiksme ārzemēs

    Piedāvājam «Bauskas Dzīves» žurnālistu ceļojumu iespaidus par situāciju uz ceļiem ārzemēs.Piedāvājam «Bauskas Dzīves» žurnālistu ceļojumu iespaidus...

  • Propāna butāna maisījums «garšo» mašīnai

    Gāzes iekārtas uzstādīšana mašīnā palīdz ietaupīt.Gāzes iekārtas uzstādīšana mašīnā palīdz ietaupīt. Tā vēstī Vilis Zibols, SIA «Aksion» Codes...

  • Motoru sports vilina tūkstošus

    4. reģionālo tehnisko sporta veidu izstādi «Motoru Sports 2003», kas no 17. līdz 19. janvārim bija organizēta Ķīpsalas izstāžu centrā, apmeklēja 12...

  • Ja arī gribētu – nav jau, kur

    Veido uzņēmumu! Tā teicu draudzenei, kad gudrojām, ko viņa varētu darīt ar iekrājumiem.Veido uzņēmumu! Tā teicu draudzenei, kad gudrojām, ko viņa...

  • Zvani un runā

    «Bauskas Dzīves» rubrikā «Zvani un runā» publiskojam lasītāju telefona zvanos teikto. Jebkurš var piezvanīt uz laikraksta redakciju un izsacīt savu...

  • Tiekamies, lai atkal redzētos

    Skolas laiks ir īss mirklis mūsu dzīvē, bet nereti, īpaši mūža otrajā pusē, sakām, ka tas ir bijis skaistākais, laimīgākais, patiesākais, cerību...