Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

“Kurši” būvmateriālu veikala atvēršanu Bauskā plāno pavasarī

“Būvniecības nams “Kurši”” (BN “Kurši”) Bauskā tirgotavu, Pionieru ielā 2 plāno atvērt 2023. gada pavasarī, portālu informēja SIA “Tirdzniecības nams ”Kurši”” mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītāja Ieva Trumpe.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa atklāja, ka nomātajās telpās iecerēti remontdarbi, un tās tiks pārveidotas atbilstoši “Kuršu” veikalu koncepta standartiem. Telpas būs gaišākas, pārskatāmākas un ērtākas klientiem. Kopumā veikala remontdarbos un labiekārtošanā plānots investēt aptuveni 400 tūkstošus eiro.

“Ja viss ritēs pēc plāna – telpu remonts, iekārtošana, komandas atlase, tad veikals durvis apmeklētājiem vērs 2023. gada agrā pavasarī – tieši pirms sezonas sākuma,” apliecināja I. Trumpe.

Viņa atzīmēja, ka “Kurši” nemitīgi izvērtē iespējas attīstībai, padziļināti pētījuši potenciālu un veikalu atvēršanas iespējas vairākās pilsētās, tai skaitā Bauskā. “Kad nāca šis piedāvājums,  nebija grūti pieņemt lēmumu – veikalam ir izcila atrašanās vieta, tas atrodas pašā centrā, blakus A7 autoceļam, kas padara veikalu ātri un ērti sasniedzamu. Turklāt, mums ir vairums klientu no Bauskas apkārtnes, kas novērtēs iespēju iepirkties tuvāk objektam, lieki netērējot laiku un degvielu braucienam uz Rīgu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sava veikala būvniecību neapsvērām, jo šobrīd norisinās aktīvi celtniecības darbi Liepājā, kur top jauns, plašs, moderns “Kuršu” veikals, kas vērs durvis uzreiz pēc Bauskas veikala atklāšanas,” skaidro I. Trumpe.

Viņa norāda, ka “Kuršiem” ir 22 gadu pieredze būvmateriālu mazumtirdzniecības jomā, uzņēmuma profesionāļu komanda ir izstrādājusi kvalitatīvu, klientu vajadzībās balstītu preču sortimentu, kas, pateicoties sadarbībai ar pasaules vadošajiem ražotājiem, nemitīgi tiek attīstīts.

I. Trumpe precizē, ka jaunajā Bauskas veikalā plānotas 25 darba vietas. “Mums nav ne mazāko šaubu par profesionāļu piesaisti “Kuršu” komandai. Uzņēmumā jau šobrīd strādā vairāki darbinieki no Bauskas apkaimes, viņiem šī būs lieliska iespēja strādāt tuvāk savai dzīves vietai. Turklāt jau pirmajās dienās kopš sludinājuma publicēšanas esam saņēmuši ļoti daudz pieteikumus uz izsludinātajām vakancēm – atlases process jau ir sācies. Papildus nodrošināsim apmācības jaunajiem darbiniekiem, lai līdz veikala atvēršanai tie kļūtu par īstiem profesionāļiem,” tā I. Trumpe.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (7)

  1. ja Bauskā, tāpat kā tirgotavas, industriālajā parkā līdzīgā veidā vērtos vaļā ražotnes, “parkā”, kur jau ieguldīti miljoni un ne viens vien….

    15
  2. Tik un tā Lietuvā būs lētāk un plašāks vai nedaudz savākāks sortiments. Patiesībā Bauskā nav laba būvmateriālu veikala, bet pa visiem kaut ko var atrast. Kurši cenas ziņā diez vai būs lēti, varbūt izkonkurēs citus ar trūkstošo sortimentu un kvalitāti.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.