Mežotnes pils restorānā darbu sācis jauns šefpavārs

Rudens sezonā pārmaiņas skārušas Mežotnes pils restorānu. Tā virtuvē darbu sācis jauns šefpavārs Markus Murovskis, portālu informēja Mežotnes pils pārstāve Ilze Djačuka.

Markus Murovskis pirms deviņiem gadiem No Vācijas pārcēlies uz dzīvi Latvijā. I. Djačuka stāsta, ka Markus savas pavāra zināšanas ieguvis Berlīnes gastronomijas skolā, strādājis «FainCost Wienburg» un «Zonnen Stein» restorānos. Latvijā Markus darba gaitas turpinājis dizaina restorānā «Mākonis», vīna restorānā «Tinto» un  «Cafe Film Noir».

«Jaunais šefpavārs Mežotnes pils restorāna un krodziņa apmeklētājus rudens sezonā priecēs ar  gardiem, izsmalcinātiem ēdieniem un daudzveidīgiem desertiem. Markusa gatavoto siera kūku izcēluši vairāki profesionālie  garšas pazinēji,» atklāja I. Djačuka.

Pievieno komentāru

Vietējās ziņas