Restorāns iedzīvinās Venēcijas karnevālu

Kaut uz mirkli paviesoties valstī, kam pieder lauvas tiesa pasaules kultūras mantojuma un pasaulē garšīgākās kafijas noslēpums, kas ir Eiropas galvenā modes preču tirgotava, gastronomijas un vīnu impērija, šovakar, 6. jūnijā, aicina viesnīcas «Day&Night Hotel Bauska» restorāns «Orangery».Restorāna saimnieki sola sagādāt gardēžu svētkus tiem, kam garšo pica, spageti, siers un kas prot novērtēt izcilus vīnus. «Itāliešu virtuvi ir grūti sajaukt ar jebkuras citas valsts ēšanas tradīcijām. Nav iespējams pretoties kārdinājumam, sajūtot garšvielu un dažādu mērču aromātu, jūras produktu svaigumu,» teic SIA «Day&Night Hotels» mārketinga menedžere Inese Brūvere.Itālieši ir lieli gardēži, viņiem patīk labi un izsmalcināti paēst. Mielasts, viņuprāt, ir dzīves svētki, kurā jādalās ar citiem. Pilnīga nodošanās jebkurai maltītei, lai arī cik vienkārša tā būtu, izpaužas laikā, ko itālieši pavada pie galda. Viņi vienā ēdienreizē notiesājot vidēji četrus ēdienus, un katrs ir pats par sevi, tikai kopā veido maltīti. Savukārt vakariņas ir galvenais dienas notikums. Tad pie galda sapulcējas visa ģimene un pārrunā dienas gaitas. Tālab arī «Orangery» aicina ģimenes izbrīvēt laiku un doties uz restorānu.Itāliešu šarmu vakara gaitā palīdzēs uzburt pašmāju tūrisma uzņēmuma «Eleana» darbinieces. Uzņēmuma vadītāja Jeļena Forste atklāj, ka vakara gaitā gaidāmi gan krāšņi kostīmi, gan aizraujoši stāsti, gan arī Itālijas pērlei Venēcijai raksturīgā masku parāde, kurā ikviens varēs līdzdarboties. Lai saglabātu intrigu, Jeļena visas pasākuma nianses neatklāj, solot, ka ikvienam restorāna apmeklētājam šī diena paliks spilgtā atmiņā.

Pievieno komentāru

Vietējās ziņas